14 de març 2011

CB HOSTALRIC vs FD CASSANENC 13.03.2011

El FD Cassanenc no ocupa la quarta plaça de la classificació per casualitat. El partit davant el nostre equip es preveia complicat com així va ser-hi. Dotat amb varis jugadors de gran envergadura i amb una tècnica més que acceptable, l'equip visitant va anar agafant petites diferències en el marcador fins l´'últim quart que van posar en marxa la trituradora i l'Hostalric va rebre un parcial de 18-4.
L'Hostalric, en els moments crítics, va torna una altra vegada a l'estil "EL ÚLTIMO HÉROE" es a dir el jugador que agafa la pilota i sol contra el món es llença contra la muralla defensiva ( per cert molt bona la zona del FD Cassanenc) i sense tenir en compte si hi ha companys a prop o desmarcats, s'estrella i normalment perd la pilota o li xiulen passos.
Aquest tipus de jugades en aquestes categories no tenen futur, això és de quan es jugava a Benjamins o Alevins, que tothom volia arribar fins la cistella i fer una safata. Ara, amb nanos de 15-16 anys davant teu, això "d'arribar i moldre" s'acabat. Ara has de currar-te la jugada amb els companys, passar la pilota abans de que la perdis o te la robin, i provar-ho quan realment sigui oportunitat o una ocasió de cistella.
Proper partit contra l'Olot, un dels millors de la categoria.