21 de març 2011

CB OLOT vs CB HOSTALRIC, 19.03.2011

Missió impossible, com la famosa pel·lícula de Tom Cruise, va ser intentar guanyar a la pista del CB Olot, un dels cocos de la categoria. Un banqueta amplia, un jugadors dotats de tècnica i envergadura van ser suficient per doblegar a un CB Hostalric que malgrat la derrota encara va fer 41 punts. Els dos últims a falta de 1 segon, amb una jugada marca de la casa del jugador Raúl, que va fallar l'últim tir lliure expressament per poder sorprendre al rival i agafar el rebot i anotar, davant d'uns jugadors rivals que ja feia estona que estaven fora del partit. Un Jordi molt atent va anotar els últims dos punts.
A l'inici l'Hostalric va aguantar alguns minuts, però la maquinària de La Garrotxa es va posar en marxa i entre triples, entrades fàcils a cistella i el domini sota els aros va anar agafant distància en l'electrònic.
L'Olot va plantejar durant una bona part del partit pressió a la sortida de la pilota, amb dos o tres jugadors pressionant a la vegada, però l'Hostalric amb el tàndem Pere-Pablo pujant la pilota va trencar en moltes ocasions la teranyina i van aconseguir oportunitat de cistella per companys desmarcats.
Molt ambient a la graderia, amb animadors locals amb tambors que celebraven amb molt d'entusiasme les jugades locals. El nou Pavelló d'Olot es un lloc mes adient per a la pràctica d'aquest esport que no l'antic.
Pròxim partit ens visita el líder: Verdruna Palamós.